Back to top

CaixaBank també fa front al coronavirus

Col·labora amb diveses entitats socials per tal d'ajudar als més vulnerables i a les famílies amb pocs recursos econòmics, davant la crisi sanitària.
Voluntaris CaixaBank.

De la mà de la Fundació la Caixa, l'entitat financera també ha volgut aportar el seu gra de sorra davant de la pandèmia mundial i han donat resposta a les persones més vulnerables. D'una banda, han apostat per oferir ajuts dirigits, principalment, als treballadors autònoms.

De fet, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, destaca que "aquesta setmana hem tramitat més de 3.000 sol·licituds a la demarcació de Tarragona, per la línia ICO, per un import de més de 250 milions d'euros". 

CaixaBank al costat de les entitats socials 

A la vegada, fa setmanes que Caixabank treballa al costat de diverses entitats socials del territori davant la crisi sanitària. Les principals accions s'han concentrat en facilitar materials per a la cura de persones d'edat avançada, així com millorar l'atenció de les persones sense llar. Unes accions que s'han dut a terme a tota la demarcació de Tarragona. 

També han col·laborat amb Càritas Tarragona per tal que puguin adquirir productes de primer necessitat, com aliments, roba i medicaments, destinats a les famílies més vulnerables.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades