Back to top

Cambrils, 135 dies de festa gastronòmica

Cambrils torna a reivindicar-se com a capital gastronòmica de la Costa Daurada amb la presentació del nou calendari de les jornades culinàries del municipi. En total, són 135 els dies de 2019 en què se celebraran aquestes festes gastronòmiques. Aquest divendres s'estrenen les quinzenes jornades de la Galera.
galera

Menjar de proximitat i de qualitat. Són els dos ingredients que no faltaran en cap de les nou jornades gastronòmiques plantejades pel 2019 a Cambrils. Sense novetats a la vista, el municipi costaner consolida així el seu calendari culinari, que compta un cop més amb la col·laboració público-privada.

Partint d'aquesta base, s'ha editat un calendari de sobretaula per facilitar el coneixement de quan se celebra cada festa. Malgrat que no hi ha noves convocatòries gastronòmiques, sí que n'hi ha una menys: la ruta La Mar de Tapes que fa un parell d'anys es feia al novembre. Enguany, només es farà al juny. L'objectiu d'aquestes apostes es manté en desestacionalitzar la localitat.

Aquest divendres s'estrenen les quinzenes jornades de la galera de Cambrils i de la Cuina Marinera, amb la participació d'una trentena de restauradors que posaran en valor aquest producte local. A més, des de l'associació de botiguers Xarxa del Port també donaran suport a l'esdeveniment amb diverses activitats de dinamització comercial, com ara decoració d'aparadors.