Back to top

Cambrils millora les condicions de la platja del Regueral

El consistori ha millorat la platja del Regueral i ha adequat la passarel•la per a persones amb mobilitat reduïda. D'entre aquestes millores, també s'hi troba la incorporació de bany adaptat amb cadira amfíbia.
Platja del Regueral

Cambrils s'ha posat a l'alçada de les quatre banderes blaves i ha reforçat diversos aspectes de la platja del Regueral. Per tal d'aconseguir unes condicions òptimes per als banyistes, s'ha adequat a la nova normativa la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda i s'han instal·lat dos pous drenants a la zona de les dutxes i rentapeus, on també s'ofereix el bany adaptat amb cadira amfíbia.

La platja també compta amb dutxa adaptada, crosses, grua de mobilització i aparcament reservat al costat. El miniclub de la platja del Regueral és una de les novetats més destacades de la temporada i se suma al miniclub ja existent a la platja del Cavet. Un espai on els infants es diverteixen jugant a jocs tradicionals sense els pares per un màxim d'una hora.

Les millores també arriben a la zona esportiva on s'han adequat tres pistes de volei, dos camps de futbol platja i diversos mòduls per guardar el material.

Paraules clau: