Back to top

Cambrils es prepara pels 25 anys de la Nit del Foc

BERTA TREIG - ANNA SÁNCHEZ

Cambrils ja es prepara per la Festa Major de la Mare de Deu del Camí. Els actes s'iniciaran aquest mateix cap de setmana amb l'aplec de sardanes, les regates de vogadors i una nova activitat, visites guiades pel patrimoni cultural de la població. Un dels actes estrella serà la Nit del Foc que compleix enguany 25 anys.

Cambrils es prepara per lluir el seu millor vestit i celebrar la Festa Major. Aquest any ho fa amb un plat fort i es que un dels actes més consolidats de la població fa 25 anys que es celebra ininterrompudament. Diables, flames i música seran els protagonistes d'aquesta nit màgica que es celebrarà el divendres 3 setembre a la Plaça de la Vila. Com a novetat d'enguany destaca la creació d'una nova entitat, Espais Ocults. Aquesta iniciativa farà descobrir a tots els cambrilencs racons que potser no coneixen fins a dia d'avui. El Col·legi de la Sang i l'antic celler de la Cooperativa Agrícola han estat els edificis escollits.

Com cada any Cambrils viurà els actes més tradicionals de la festivitat de la Mare de Deu del Camí. Des del 8 de setembre amb el pregó inicial passant per la pujada de la galera o la jornada castellera. La música tampoc hi pot faltar i clouran la festa el grup d'Ulldecona Pepet i Marieta el dissabte 10 de setembre al Parc del Pinaret.