Back to top

Cambrils, seu del torneig infantil més multitudinari del món

Cambrils serà la seu del Mundial del Futbol Base, el torneig més multitudinari del món en categories inferiors. La competició tindrà lloc a Setmana Santa i es preveu que l'impacte econòmic d'un esdeveniment d'aquestes característiques sigui d'uns 7 milions d'euros. Per l'ocasió es construirà un camp que albergarà més de 10.000 espectadors. Ens ho explicava ahir al Cercle Central el seu fundador, l'exfutbolista argentí Ricardo Godoy.
Cambrils, seu del torneig infantil més multitudinari del món

8 d'abril, data clau per la població de Cambrils. Arriba coincidint amb la Setmana Santa un dels esdeveniments futbolístics més importants de la història del Baix Camp, el Mundialet de Futbol Base de la Costa Daurada. És el torneig més multitudinari en categories inferiors del món i el Camp de Futbol de Cambrils ha estat el lloc escollit per acollir un esdeveniment d'aquestes característiques.

Es preveu que siguin més de 5.000 els jugadors que participin en aquesta competició, tots ells, provinents d'arreu del món, però també de casa. El Reus Deportiu hi participarà i podrà arribar competir amb clubs internacionals de renom com són la Juventus, l'Ajax, o el PSV. Però la importància del torneig requereix també d'un estadi notori. Segons va explicar ahir al programa d'esports d'aquesta casa el fundador de la competició, Ricardo Godoy, es construirà un camp amb capacitat per més de 10.000 espectadors. 

Es calcula que un esdeveniment com aquest tingui un impacte econòmic d'uns 7 milions d'euros.