Back to top

Campanya de sensibilització i suport al comerç local de Reus

L'Ajuntament de Reus engega una campanya que, mitjançant espots publicitaris, vol promocionar el consum en els establiments de la ciutat
ajuntament

L’Ajuntament  de Reus, en el marc de les accions dirigides al suport per a la reobertura del comerç, els serveis i la restauració de la ciutat, ha engegat una campanya de sensibilització dirigida a ciutadans i públic de proximitat amb l’objectiu de promocionar el consum en els establiments de la ciutat.

Responent a aquest objectiu, la campanya s’inicia aquesta setmana amb un espot que es compartirà a les xarxes socials i a la televisió local.

El vídeo comença fent referència al passat històric de la ciutat, amb diferents imatges que recorden la importància històrica que ha tingut el comerç, com a referent del caràcter de la ciutat, i diferents moments de crisi que el sector, malgrat les dificultats, ha estat capaç de superar.

Quant a la referència del present i el futur immediat, el vídeo mostra el valor de les persones que hi ha darrere el taulell, i es poden veure diferents professionals del sector que reflecteixen la feina i el servei que ha seguit realitzant el comerç de Reus durant l’etapa més estricta d’aquest confinament, tot preparant-se per a tornar a obrir al públic.

La campanya de sensibilització comercial continuarà amb nous espots que es podran veure en breu i en els que també es farà referència a altres serveis que aquests dies estan reobrint  per poder seguir atenent la seva clientela, com la perruqueria i l’estètica.

Espot dedicat al sector de la restauració

Aquesta acció de sensibilització que porta a terme l’Agència continuarà amb la realització d’un espot dedicat en exclusiva al sector de la restauració de la ciutat, que juntament amb el comerç i els serveis, ha estat dels més perjudicats per l’actual situació. Per la importància que té actualment aquest sector i la seva diversitat, s’ha plantejat un espot específic en què es posarà en valor la tasca que estan portant a terme els restauradors de la ciutat, que han seguit treballant durant el confinament per a la propera reobertura dels establiments.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades