Back to top

Canal Reus adapta la seva programació pel seguiment del coronavirus

La graella es centrarà bàsicament en programes de caire informatiu amb tot el seguiment de l’actualita
canalreus

Atesa la situació d’excepcionalitat provocada per la crisi del coronavirus, Canal Reus ha decidit readaptar la seva programació per tal de poder-ne fer un seguiment de servei públic continuat i exhaustiu.

Així, la graella es centrarà bàsicament en programes de caire informatiu amb tot el seguiment de l’actualitat i amb especial atenció als agents sanitaris, institucionals, comercials/empresarials i, evidentment, ciutadans.

Informatius especial

especials

Per aquest motiu, a banda dels informatius de les 14 i les 20 h, es faran informatius especials el cap de setmana i avanços informatius al llarg del dia quan sigui necessari. Així mateix, es completarà la graella amb programes de caire informatiu produïts per la Xarxa, a més de les compareixences institucionals amb rellevància al nostre territori.

Càpsules del Va com Va

La graella es completarà amb una secció de càpsules curtes editades per la Marta Ferré amb entrevistes remotes als col·laboradors del Va com Va així com d’altres entitats i ciutadans de les nostres contrades, per tal de copsar les seves inquietuds i proposar consells d’activitats a realitzar durant aquest període d’excepcionalitat.

A més, es farà un reforç amb programació que pugui ser de l’interès de la nostra audiència, com ara el programa Activa’t (per fer activitat física des de casa).

Equips de treball a Canal Reus

Per altra banda, i per tal de garantir la seguretat dels treballadors de Canal Reus, s’han designat diferents equips de treball per aplicar el teletreball en els casos que ho permetin i es tractarà de minimitzar el risc dels que ho fan presencialment, de manera que les entrevistes i intervencions en els programes informatius dels diferents agents externs es faran sempre de manera remota.

Crida als espectadors

Per últim, i amb el compromís de servei públic que sempre ha mostrat el mitjà de comunicació, Canal Reus vol convertir-se en l’altaveu del seu entorn més proper i per això anima les entitats i ciutadans a fer-nos arribar les seves inquietuds i material audiovisual a través del telèfon 695 253 895 o del correu electrònic informatius@canalreustv.cat.

Informació actualitzada a web i xarxes

Canal Reus informarà en tot moment a través dels diversos canals online:

megabanner

 

Paraules clau:

Notícies relacionades