Back to top

Canvi de xip

Després de la derrota en la final de la Copa Intercontinental, el Reus Deportiu torna a centrar-se en l'OK Lliga. Els roig-i-negres reben aquest dimarts a les 21:00 hores del vespre la visita de l'Igualada al Palau d'Esports.
prèvia reus deportiu igualada

No han passat ni tres dies i el Reus Deportiu torna a jugar competició oficial. Després de disputar la Final Four de la Copa Intercontinental, els roig-i-negres disputen la tretzena jornada de l'OK Lliga. El conjunt de Jordi Garcia rep aquest dissabte a les 21:00 hores del vespre al Palau d'Esports la visita de l'Igualada. El Reus Deportiu haurà de treure forces d'on sigui per superar el desgast físic d'aquest inici de temporada i continuar sumant a la competició domèstica.

Els roig-i-negres han de guanyar per continuar vius en la lluita pel títol de la lliga. A hores d'ara, el Reus Deportiu se situa a la quarta posició amb 27 punts i un partit menys, a 9 punts del Liceo i 7 del Barça. Els roig-i-negres volen sumar la seva quarta victòria consecutiva en lliga. Per la seva banda, l'Igualada arriba a la vuitena posició amb 17 punts sumats. A domicili, els de la capital de l'Anoia han registrat 2 victòries, 1 empat i 3 derrotes. El proper rival del Reus