Càstig excessiu

El Club de Futbol Reus Deportiu perd per la mínima contra el Lugo (1-0) després d'un gol de Yelko Pinto al 85'. Els roig-i-negres acaben sense recompensa quan tenien l'empat a tocar. L'equip de Natxo González se situa, provisionalment, a l'onzena posició amb 40 punts.
lugo reus crònica

El Club de Futbol Reus Deportiu ha trencat la bona dinàmica fora de casa i ha perdut (1-0) contra el Lugo. Un partit on els roig-i-negres podrien haver rascat perfectament un punt. L'equip de Natxo González ha controlat el conjunt local gràcies a la solidesa defensa i el bon posicionament sobre la gespa. Només una escletxa, el gol de Yelko Pinto, ha condemnat al Reus ha retrobar-se amb la derrota fora de casa.

Natxo González ha repetit per tercer partit consecutiu el mateix onze inicial amb l'únic canvi obligat del lateral dret. Alberto Benito té una lesió a l'espatlla i estarà de baixa diverses setmanes mentre que Campins té problemes musculars a la cama dreta i el cos tècnic no ha volgut arriscar. Finalment, Melli ha estat l'encarregat d'ocupar aquesta posició. D'aquesta manera, el tècnic roig-i-negre ha sortit amb una defensa inèdita formada per: Migue, Atienza, Olmo i Melli. Del mig camp per endavant tot igual.

La primera part ha estat un somnífer. Els dos equips han intentat tenir el domini de la pilota però cap ha aconseguit enllaçar una jugada suficientment perillosa.  Els roig-i-negres han intentat veure porteria mitjançant Guzzo i Máyor. El migcampista portuguès ha provat un xut al minut 5' de partit que ha acabat als núvols. L'acció més perillosa ha estat per Máyor. Migue ha fet una internada per la banda esquerra, el lateral ha cedit pel davanter i l'alacantí no ha pogut rematar en condicions. L'igualtat ha estat màxima. El Reus s'ha col·locat a la perfecció sobre el terreny de joc i la solidesa defensiva reusenca ha evitat el gol local. El Lugo ho ha intentat amb Joselu. El davanter centre ho ha provat al minut 5' i 21' amb dues rematades que Edgar Badia ha acabat atrapant sense problemes.

A la represa l'igualtat ha continuat sobre el terreny de joc. Intercanvi constant de cops però sense excessiu perill. Això sí, dels dos equips el Lugo és qui s'ha acostat més. Natxo González ha fet els tres canvis en el transcurs de la segona part. Fran Carbia, Vítor i David Haro han entrat per Miramón, Guzzo i Ricardo Vaz. A destacar l'entrada de Vítor. El migcampista portuguès ha tornat a jugar amb el Reus després de moltes setmanes lesionat. Precisament, el mag de Peñafiel ha provat un xut llunyà que Roberto ha aturat sense problemes. Els roig-i-negres han estat molt sòlids en defensa però no han pogut evitar el gol local quan faltaven tant sols 5 minuts per acabar el partit. Al 85' Yelko Pino ha rematat a plaer després d'una assistència de Carlos Pita. El Reus ho ha intentat amb una última acció. Vítor Silva ha picat una falta i David Haro ha pentinat la pilota buscant la porteria del Lugo. Res més. L'equip de Natxo González ha vist com el Lugo ha acabat guanyant el partit després de tenir controlat el conjunt local en gairebé tot l'encontre.

El Club de Futbol Reus Deportiu se situa, provisionalment, a l'onzena posició amb 40 punts. Els roig-i-negres estan 6 punts per sobre de les posicions de descens. El proper partit del Reus serà diumenge que ve a les 18:00 hores contra el Huesca.

La fitxa del partit

CD Lugo: Roberto, Kravets, Marcelo, Carlos, Seoane, Campillo, Fede (Yelko Pino 79'), Joselu, Damià (Pablo Caballero 62'), Sergio Gil (Pita 71') i Calavera

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Melli, Olmo, Atienza, Migue, López Garai, Folch, Miramón (Fran Carbia 56'), Guzzo (Vítor Silva 66'), Ricardo Vaz (76') i Máyor

Gols: Yelko Pinto (85')

Targetes: pels locals Damià (57') i Kravets (87')

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 de la Liga123, disputat a l'Estdi Ángel Carro i amb la presència de 3.562 espectadors