Back to top

Cau una banda que robava a les botigues de mòbils

La Policia Nacional ha detingut una vintena de persones que havien desvalisat 32 botigues arreu de l'Estat. A Reus, fa aproximadament un any, van encastar un cotxe contra una botiga del carrer de Jesús per robar els telèfons de darrera generació. Utilitzaven cotxes robats i operaven de matinada.
botiga vodafone

La Policia Nacional ha desarticulat una banda que havia desvalisat una trentena de botigues de telefonia arreu de l'Estat. En concret, a Catalunya, havien operat a Reus, Tarragona i Mollerussa.

A Reus havien estat els autors de l'encastada d'un vehicle contra la botiga Vodafone del carrer de Jesús a finals d'agost del 2018. Aleshores, de matinada, un cotxe es va encastar contra l'aparador del comerç i diversos individus van sortir del vehicle per entrar a robar els telèfons mòbils de darrera generació. 

El seu modus operandi, però, incloïa rotar contínuament per tot Europa. S'especula que haurien robat fins a 700.000 euros en telèfons mòbils d'alta gamma. La policia espanyola ha pogut recuperar 116 'smartphones'. 

Dels vint detinguts, 11 han ingressat a la presó. 

Robatori a una botiga del carrer de Jesús l'any 2018

Notícies relacionades