Back to top

El centre de Reus, sota vigilància

Les càmeres de videovigilància que l'Ajuntament de Reus prometia a principis d'any per millorar la seguretat ciutadana, ja comencen a ser una realitat.
Càmera de vigilància del carrer de Jesús de Reus

Des de la setmana passada, l'Ajuntament de Reus està instal·lant càmeres de vigilància a diversos punts del centre de la ciutat. Concretament, es troben als carrers de Jesús, del Vent i el passatge de la Macarena. Uns primers dispositius del total de 60 que des del consistori volen implementar a 7 barris de la ciutat. 

Una mesura que els veïns d'algunes zones de Reus fa anys que reclamen. Aquest és el cas, per exemple, de l'Associació de Veïns l'Harmonia del Carme, davant els continus robatoris que ha patit el barri en els últims mesos. Malgrat els veïns i botiguers del barri reben aquesta mesura amb bons ulls, esperen que aquest nou sistema no freni una major presència d'agents policials.

Unes càmeres que seguiran el sistema de les ja instal·lades al barri Mas Abelló durant el 2017, per tal de fer efectiu el Pla de Videovigilància. Així doncs, i a partir de les pròximes setmanes, els carrers de Jesús, del Vent i el passatge de la Macarena, estaran vigilats, les 24 h del dia, per la Guàrdia Urbana de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades