El CF Reus B Cambrils comença amb bon peu l'any

El filial roig-i-negre s'imposa (3-2) al Palamós en un duel on ha estat el clar dominador del partit. El conjunt de Lluís Albesa se situa a la desena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 30 punts.
crònica reus b cambrils palamós

El CF Reus B Cambrils ha començat la segona volta del campionat de lliga de Tercera Divisió amb una solvent victòria (3-2) davant del Palamós. Els roig-i-negres han estat els clars dominadors del partit i a la primera part han gaudit de fins a sis ocasions de gol. Malgrat això, el primer temps ha finalitzat amb un 1-0 a favor. Ernest Forgàs en tres ocasions, Jordi Oribe en un parell d'arribades i també Adrià Arjona han tingut a les seves botes el gol.

L'única diana dels 45 minuts inicials l'ha fet Albert Miravent a la mitja hora de partit. El migcampista roig-i-negre ha superat el porter visitant en un u contra u, culminant una excel·lent jugada col·lectiva del filial. Per la seva banda, el Palamós no ha inquietat gens ni mica la porteria de Kilian.

Al segon temps, el conjunt gironí ha estat a punt de fer el gol de l'empat però en la següent jugada el CF Reus B Cambrils ha signat el 2-0. Miravent ha assistit a Arjona i aquest s'ha plantat sol davant del porter i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Al minut 69' el Palamós ha retallat distàncies des del punt de penal i el duel s'obria per moments. El filial no s'ha posat pas nerviós i ha acabat trobant el gol de la tranquil·litat. Al minut 77' Gonzalo Peirera ha aprofitat una pilota morta al segon pal per encarrilar el triomf. Finalment, en el temps de descompte el visitant Vila ha transformat el 3-2 definitiu de falta directa.

El CF Reus B Cambrils se situa a la desena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 30 punts, a 6 de les posicions de playoff d'ascens i 17 per sobre de la zona de descens. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc el diumenge 14 de gener al camp del FC Vilafranca.