El CF Reus B Cambrils ensopega a casa

El filial del CF Reus perd (0-2) davant el Terrassa FC i pateix la segona derrota consecutiva de la temporada.
crònica cambrils terrassa

El CF Reus B Cambrils ha perdut a casa (0-2) davant el Terrassa FC i encaixa la segona derrota consecutiva. Un gol en els primers compassos d’enfrontament ha hipotecat el filial roig-i-negre, que ja no ha pogut ficar-se al partit i remuntar per acabar rascant quelcom de profit.

Al minut 4', el visitant Jonathan Ferreira ha obert la llauna amb un xut que ha superat el porter roig-i-negre Kilian. Tot i veure’s per darrere al marcador, els del Baix Camp han remat per intentar imposar el seu joc. Malgrat això, la igualtat s’ha mantingut i el Terrassa ho ha aprofitat per encarrilar la victòria en el tram final de la primera part. Carreon ha fet pujar el 2-0 a l’electrònic al minut 35'.

A la segona meitat, el CF Reus B Cambrils ha buscat el gol que el posés dins del partit. El filial ha gaudit de diverses ocasions, però el Terrassa s’ha mantingut ferm i ha aconseguit mantenir l’avantatge sense excessius problemes. Tot i la derrota, el CF Reus B Cambrils es manté a la mitja part alta de la classificació de Tercera Divisió, situant-se a la novena posició amb 36 punts, a 6 del playoff d’ascens i 19 per sobre del descens. El proper dissabte 10 de febrer l’equip entrenat per Albert Company visitarà el camp del cuer, el Gavà.