El CF Reus B Cambrils pateix la primera derrota del curs

El filial roig-i-negre cau a Terrassa per 3 a 1. El proper partit del conjunt de Lluís Albesa serà aquest diumenge a casa contra el Gavà a les 17:00 hores
crònica terrassa reus cambrils

El CF Reus B Cambrils ha patit la primera derrota de la temporada. El filial roig-i-negre no ha pogut aconseguir cap premi de la seva visita al camp del Terrassa FC. Egarencs i cambrilencs s'han vist les cares en motiu de la jornada entre setmanal de Tercera Divisió. L'encontre ha començat amb un ritme frenètic. Al minut 6', Sergi Valls ha avançat els locals i, immediatament després, el filial ha tornat a establir la igualada en una centrada de Padilla que ha rebotat en el local Yayá. Amb l'empat al marcador, les ocasions de gol no s'han aturat i els locals han tornat a veure porteria. Al minut 23' Dani Sánchez ha tornat a posar els vallesans per davant. Amb el 2-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, el conjunt de Lluís Albesa ha continuat intentant buscant l'empat però els roig-i-negres s'han trobat amb un gerro d'aigua freda. Els egarencs han eixamplat el marcador al minut 60' mitjançant Daisuke. Amb el 3-1, el filial del CF Reus ha vist com es complicaven les coses i ja no hi ha hagut opció per a la remuntada. D'aquesta manera, havent-se disputat cinc jornades, el CF Reus B Cambrils pateix la primera derrota de la temporada a Tercera Divisió. Tot i això, continua tenint els mateixos 8 punts que el situen a la part alta de la classificació. Sense temps per a descansar massa, els del Baix Camp tornaran a competir diumenge vinent a casa contra el Gavà (17.00 hores).

La fitxa del partit

Terrassa FC: Ortega, Sánchez, Valls, Guzmán, Piera (Raúl 74'), Fernández, Toro (Nils 55'), Gutierrez, Uemura (Jonathan 70'), Sibide i Carreon

CF Reus B Cambrils: Kilian, Torre (Cristian 46'), Guerrero, Pereira, Miranda, Miravent (Ametllé 65'), Xavi Jaime, Domenech, Forgas, Fabra i Padilla (Modest 36')

Gols: 1-0 Valls (6'), 1-1 Sibide (7' en p.p.), 2-1 Sánchez (23'), 3-1 Uemura (60')

Targetes: pel visitant Torre (44')

Incidències: partit corresponent a la jornada 5 de Tercera Divisió disputat a l'Estadi Olímpic de Terrassa