El CF Reus B Cambrils es retroba amb la victòria

El filial roig-i-negre guanya (3-2) al Granollers i torna a sumar tres punts després de sis partit seguits sense conèixer el triomf. El conjunt de Lluís Albesa se situa a la desena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 26 punts.
crònica reus b cambrils granollers

Fotografia: CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha hagut de suar de valent davant de l'EC Granollers per tornar a registrar una victòria. Els roig-i-negres han arribat a posar-se 2-0 al marcador però el conjunt visitant ha retallat distàncies i ha restablert l'empat amb el 2-2. Marcel Messeger ha decantat la balança a favor dels reusencs mitjançant un gol de penal (3-2). El conjunt de Lluís Albesa se situa a la desena plaça amb 26 punts i torna a guanyar 6 jornades després.

El filial del CF Reus ha obert la llauna ben aviat. Al minut 5' Ernest Forgas ha caçat la pilota a un defensa rival i ha posat l'1 a 0 al marcador. El conjunt de Lluís Albesa ha estat l'amo i senyor del partit i ha gaudit de la possessió de la pilota. Malgrat això, els visitants han tingut les seves oportunitats com ara un xut al travesser. A la mitja hora de joc, Xavi Jaime s'ha hagut de retirar per una lesió al turmell. El '7' del CF Reus B Cambrils estava fent un gran partit i creant molt perill a l'àrea rival.

De la mateixa manera que a la primera part, el CF Reus B Cambrils ha marcat ben aviat al segon temps. Al 48' Xavi Fabra ha ampliat distàncies després d'aprofitar un rebuig de la defensa rival. L'Esport Club Granollers no s'ha rendit. En 3 minuts ha restablert l'empat. Al 64' Felipe Sa ha transformat un penal i al 66' Vítor Díaz ha posant el 2-2 en una rematada de cap. Malgrat això, el filial roig-i-negre ha reaccionat ràpid i al 68' ha marcat el definitiu 3-2 gràcies a una pena màxima transformada per Marcel Messeguer.

El CF Reus B Cambrils se situa a la desena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 26 punts. El proper partit dels reusencs serà diumenge 3 de desembre a les 18:00 hores al camp del Sant Andreu.