El CF Reus es complica la vida

El Club de Futbol Reus Deportiu empata (0-0) a casa contra l'Alcorcón. El conjunt de Natxo González ho ha fet tot bé menys el més important: marcar gol. Els roig-i-negres acumulen quatre partits seguits sense veure porteria.
crònica reus alcorcón

No hi ha manera. Ja són quatre partits on el Club de Futbol Reus Deportiu no aconsegueix celebrar un gol. Els roig-i-negres s'han estavellat contra l'Alcorcón en un partit marcat per les múltiples ocasions locals. L'equip de Natxo González ha tingut fins a quatre u contra u davant del porter Dmitrovic que no ha sapigut aprofitar. L'empat estreny el marge amb les posicions de descens. El Reus només està 3 punts per sobre del pou de Segona Divisió i la setmana que ve visita el camp del Nàstic de Tarragona.

La principal novetat de l'onze inicial del Club de Futbol Reus Deportiu ha estat la presència de Vítor Silva. El migcampista portuguès ha estrenat titularitat amb l'equip després d'una temporada irregular amb moltes lesions. Natxo González ha inclòs al mag de Peñafiel i Máyor d'inici a diferència del partit al camp del Llevant. Els dos jugadors roig-i-negres han fet asseure a Edgar Hernández i Jorge Díaz respecte la jornada passada. Per una altra banda, el lateral dret l'ha continuat ocupant Jorge Miramón ja que Campins i Benito no han entrat en convocatòria.

El duel entre Reus i Alcorcón ha començat igualat. Malgrat això, a mesura que han avançat els minuts el pes del partit ha acabat caient per la banda local. Al minut 10', David Haro ha tingut la primera oportunitat per marcar. L'extrem ha disposat d'una doble ocasió de gol, en la segona oportunitat ha acabat fent un xut creuat que ha sortit per l'esquerra de la porteria de Dmitrovic, un dels protagonistes del partit. Els roig-i-negres han atacat una vegada rere l'altra i han acorralat a l'Alcorcón dins la seva àrea.

Vítor Silva ha fet exclamar bona part de l'Estadi Municipal quan al minut 26' ha servit una falta directa. La pilota s'ha estavellat contra la barrera i el meta visitant ha blocat l'esfèric quan ja entrada dins la porteria. Poc després, David Haro ha fallat un 1 contra 1 davant Dmitrovic. L'extrem ha buscat la rosca però ha sortit per l'esquerra de la porteria visitant. A pocs minuts del descans, Atienza s'ha hagut de retirar del terreny de joc i en el seu lloc ha entrat Melli. Caldrà veure si el central podrà arribar contra el Nàstic de Tarragona.

En el segon temps el guió del partit ha continuat igual. El Reus disposava d'ocasions però no les materialitzava a causa de la poca punteria o el porter Dmitrovic. Al 61' Máyor ha enviat la pilota fregant el pal de la porteria de l'Alcorcón en un 1 contra 1. Cinc minuts després, David Haro ha tornat a fallar tot sol davant de Dmitrovic. La mala fortuna estava condemnant al Reus que veia com no aconseguia materialitzar de cap manera. Natxo González ha introduït a Querol i Jorge Díaz al minut 70' i 80' de partit. L'extrem reusenc ha revolucionat el partit i ha portat de corcoll a la defensa rival. Al 74' l'extrem roig-i-negre ha entrat dins l'àrea petita i s'ha tret de la màniga un potent xut que ha acabat blocant el meta visitant. El dribling de Querol ha permès regatejar a Belvís. El jugador de l'Alcorcón ha aturat al reusenc i ha vist la segona targeta groga. El conjunt madrileny s'ha quedat amb 10 jugadors a la part final del partit.

En els darrers minuts l'Estadi Municipal ha patit de valent. Al minut 90' Edgar Badia ha salvat al Reus amb una providencial parada i en el temps d'afegit Querol ha enviat un xut desviat quan ja tothom estava preparat per celebrar el gol. El Club de Futbol Reus Deportiu se situa a la catorzena posició de la Segona Divisió amb 42 punts. Els roig-i-negres estan 3 punts per sobre de les posicions de descens. El proper partit de l'equip de Natxo González serà dilluns 1 de maig a les 19:00 hores contra el Nàstic de Tarragona. El derbi es convertirà en un partit de vida o mort ja que tots dos equips es juguen continuar o no a la categoria.

La fitxa del partit

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Ángel, Olmo, Atienza (Melli 34'), Miramón, Garai, Folch, Vítor, Fran Carbia (Querol 70'), Haro (Jorge Díaz 79') i Máyor

AD Alcorcón: Dmitrovic, Fede Vega, Navarro, Rafa Paez, Toribio, David R, Alvaro (Pérez 73'), Kadir (Luque 73'), Belvis, Oscar Plano (Alejo 57') i Bakic

Targetes grogues: pel visitants Bakic (25'), Belvís (43' i 83') i Navarro (78')

Targetes vermelles: pel visitant Belvís (83')

Incidències: Partit corresponent a la jornada 36 de la Liga123, disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 3.852 espectadors.