El CF Reus planta cara al Girona però continua sense marcar

Els roig-i-negres empaten (0-0) contra el Girona. L'equip d'Aritz López Garai domina però no aconsegueix estar encertat de cara porteria.
reus girona

El CF Reus d'Aritz López Garai s'ha presentat davant l'afició amb un bon empat contra el Girona. Això sí, un empat sense gols. Els roig-i-negres continuen amb la pólvora mullada i ja són 4 en 7 partits de pretemporada on els reusencs no han aconseguit marcar. Malgrat això, l'equip ha mostrat una bona imatge i ha tingut controlat als gironins en diversos trams del partit.

Els primers minuts del partit han estat força igualats. El Girona ha sortit amb molta intensitat i ha marcat les distàncies des de ben aviat. A mesura que ha avançat l'encontre, el Reus ha gaudit de més possessió i al 23' ha tingut la primera ocasió de gol. Vaz ha fet un teva-meva amb Máyor i el portuguès ha fallat davant Iraizoz. Pocs minuts més tard, Máyor s'ha hagut de retirar del terreny de joc per un cop al turmell. Edgar Hernández ha entrat en el seu lloc. El conjunt de Pablo Machín també ho ha intentat amb alguna ocasió de gol però els dos equips han anat al vestidor sense crear gaire perill.

A la represa, el partit ha guanyat en intensitat. Al 48' l'àrbitre ha anul·lat un gol per fora de joc a Marlos Moreno. Per part del Reus Campins i Borja Fernández han disposat de dues arribades a la porteria però han errat en la rematada. Stuani ha enviat la pilota a la base del pal de Badia en una de les accions gironines. El partit no ha tingut gaires secrets i el marcador no s'ha mogut. El CF Reus acaba la pretemporada amb un registre de 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes. A més, aquest és el quart partit on els homes d'Aritz Lóepz Garai no aconsegueixen veure porteria. Ara arriba l'hora de la veritat. La setmana que ve comença la lliga. Els roig-i-negres s'estrenaran dilluns 21 al camp del Lugo.

La fitxa del partit

CF Reus: Santamaría (Edgar Badia, min; 45), Campins, Olmo, Iñiguez, Álex Menéndez (Miguel García, min; 45), Gus Ledes, Jorge Miramón (Tito Ortiz, min; 45), Carbonell (Fran Carbia, min; 62), Cámara (David Haro, min; 62), Ricardo Vaz (Borja Fernández, min; 62) i Máyor (Edgar Hernández, min; 30).

Girona CF: Iraizoz, Bernardo, Alcalá, Stuani, Pere Pons, Aday Benitez (Portu, min; 80), Douglas Luiz, Marlos, Muniesa, Borja García, Maffeo.