Back to top

El CF Reus presenta la primera equipació de l'equip

La samarreta, dissenyada per Kappa, té les franges roig-i-negres més amples. Les noves equipacions es posaran a la venda pròximament.
samarreta cf reus

Els aficionats del CF Reus ja saben com serà la samarreta que lluirà l'equip en aquesta nova temporada a Segona Divisió. La primera equipació, dissenyada per Kappa, té les franges roig-i-negres més amples que l'edició de les dues últimes temporades. Ho ha anunciat aquesta tarda el club a través de les xarxes socials. La nova samarreta manté les mànigues i esquena de color negre i també la senyera a la part posterior del coll. Les noves samarretes es posaran a la venda pròximament, per tal que els aficionats puguin adquirir-ne i lluir així l'equipació del CF Reus 2017-2018. Per una altra banda, cal recordar que la segona equipació serà de color taronja. Els mateixos colors que el BIT FC xinès, propietat del màxim accionista del CF Reus, Joan Oliver.

La incògnita del patrocinador

Ara que ja es coneix com serà la samarreta roig-i-negra només queda saber quin serà el patrocinador de l'elàstica reusenca. Joan Oliver, a principis d'estiu, va explicar que el club està buscant un nou patrocinador en el lloc de Borges: "Estem en un procés de creixement i hi ha altres possibilitats. Ens han arribats propostes i veurem per quina s'opta finalment".