El CF Reus s'aferra a l'estratègia

ADRIÀ MORTE

Una jugada d'estratègia ha permès sumar la victòria en el cinquè partit de la pretemporada del Club de Futbol Reus Deportiu. El conjunt de Natxo González ha guanyat 0 a 1 contra el Barça B en un partit on no s'han vist gaires ocasions de perill. Només Aritz López Garai, de cap, ha aconseguit moure el marcador.

De les botes del jugador del filial Jordi Oribe ha nascut la jugada de l'únic gol del Club de Futbol Reus Deportiu contra el Barça B. Una falta perfectament executada que Aritz López Garai ha rematat de cap. El jugador de Barakaldo ha col·locat la pilota ben escurada al lateral de la porteria. Aquesta ha estat una de les poques ocasions del cinquè partit de pretemporada del conjunt de Natxo González. Típic partit d'estiu. Sense un dominador clar. El primer en avisar ha estat el Barça B a la mitja hora de partit. Després d'estavellar la pilota en la tanca defensiva, Aleña ha caçat l'esfèric el seu tret s'ha topat amb al travesser i Modibo no ha aprofitat el rebot. Abans del descans també ho han provat Vítor i Jorge Díaz, dos xuts consecutius que Suárez ha aturat sense problemes.

A la segona part, el filial blaugrana ha fet treballar de valent a Jordi Codina. El porter roig-i-negre ha evitat el gol local en dues ocasions, primer en una rematada d'Adrià Vilanova i després en 1 contra 1 davant de Marc. L'amistós ha estat un clar exemple del que pot ser l'aventura a segona divisió. Partits espessos però que s'han de superar. I així ha estat. López Garai ha donat el gol de la victòria al Club de Futbol Reus Deportiu quan faltaven 10 minuts per acabar el partit.

Una jugada a pilota aturada, d'estratègia. Una arma vital per sobreviure a la divisió de plata del futbol estatal. El proper partit del Club de Futbol Reus Deportiu serà aquest dimecres 10 d'agost a dos quarts de vuit del vespre contra el Lleida al Complex Esportiu de Salou.