Back to top

El CFS Mediterrani Cambrils tem pel seu futur econòmic

La junta directiva de l'entitat vol oferir recursos als pares perquè puguin pagar la inscripció dels seus fills al mes de setembre.
Imatge de l'escut del CFS Mediterrani Cambrils

Cambrils viu del turisme costaner i la incertesa d'un estiu atípic inquieta als seus ciutadans. Les entitats esportives no en queden exemptes.

Al Club Futbol Sala Mediterrani Cambrils se li afegeix la preocupació de no poder entrenar al Pavelló Municipal, ja que les instal·lacions romandran tancades per garantir les mesures de seguretat fins al mes de setembre.

Per solucionar-ho, l'equip Infantil Masculí A entrena a la Platja de la Llosa amb més ganes que mai de tornar a competir, però la situació provocada per la COVID-19 no garanteix que puguin mantenir el volum d'inscripcions de cara a la temporada vinent.

La junta directiva treballarà en els propers dies per poder realitzar el campus d'estiu, una activitat que pot millorar la situació econòmica del club i alhora pot ajudar a captar adeptes pel mes de setembre.

Un club en creixement

Actualment el Club Futbol Sala Mediterrani Cambrils compta amb 150 jugadors, posicionant-se com un dels clubs del territori en aquesta disciplina que ha guanyat més adeptes en els últims 10 anys.

El masculí de Divisió d'Honor Catalana continua sent l'equip de referència, qui ha assolit la permanència quedant vuitè després de la suspensió de la lliga.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades