Back to top

El circ del Trapezi pren la ciutat

SÍLVIA SAGALÀ ROCA

Els més petits de la casa van rebre entusiasmats un dels passis dedicats als escolars del Trapezi. Tot i que la Fira del Circ de Catalunya no s’encetarà oficialment fins aquesta nit, diverses escoles de la ciutat ja han passat per la Palma per gaudir de l’actuació de Hotel Iocandi.

Ja falten poques hores perquè comenci la 19a edició del Trapezi i als carrers de la ciutat ja es respira circ.

Els escenaris estan muntats, els artistes van arribant i l’elefant del Trapezi ja es passeja pels carrers de la ciutat anunciant la fira. El tret de sortida es donarà avui a 2/4 de deu de la nit al Parc de Sant Jordi amb el Cabaret d’Obertura, on diversos artistes que participen a la Fira del Circ de Catalunya mostraran les seves habilitats.

Fins diumenge passaran 42 companyies que representaran més de 70 espectacles. Serà, en una any, on s’ha volgut apostar molt per les companyies estatals per tal de reforçar els lligams entre les formacions catalanes i les espanyoles.

Com des de fa anys el Trapezi aposta per convidar programadors que després donaran sortida a les companyies que actuen al festival.

És el cas d’Hotel Iocandi, que ara fa un any van presentar un tastet del que seria el seu futur espectacle a l’espai Dóna’m una Pista, i que aquest 2015 estrenen muntatge al festival. Diuen que per ells és una molt bona oportunitat.