Back to top

Cita urgent amb el gol

El Club de Futbol Reus Deportiu va treure aquest dilluns un valuós punt davant l'intractable líder de la Liga 123. L'Alcorcón, proper rival dels roig-i-negres ha de servir aquesta setmana per sobrevalorar el punt d'or, i allunyar el Reus de la Segona B.
Imatge de l'entrenament d'aquest matí a l'annex de l'Estadi Municipal

El conjunt de Natxo Gonzàlez ha reprès els entrenaments després de l'empat contra el Llevant.

El Reus s'ha unit aquest dilluns a la llista d'equips que han pogut treure alguna cosa positiva del Ciutat de València. Ningú fins ara ha aconseguit guanyar el líder de La Liga 123 a casa.

Els roig-i-negres però necessiten fer bo aquest resultat davant l'Alcorcón aquest diumenge a l'Estadi. Un partit vital pels interessos ganxets, ja que el conjunt madrileny és rival directe en la lluita per la permanència. 5 punts són solament els que allunyen al Reus de les posicions de descens, on l'Alcorcón és qui marca les places calentes de la classificació.

Tot i així, els vents bufen a favor de l'equip de Natxo González, ja que són el segon equip menys golejat de la competició amb 25 dianes. L'avantatge però no serà vàlid si no concreten una cita amb el gol: tant Alcorcón com Reus són els equips que menys vegades han vist porteria aquesta temporada. Un partit de vida o mort per allunyar-se de l'infern de la Segona B.