Back to top

Ciutadans imposa una junta gestora a Reus

Després d'apartar l'actual portaveu municipal, Juan Carlos Sánchez, la Secretaria d'Organització de la formació taronja ha decidit imposar una junta gestora. L'executiva local estudia emprendre accions contra la direcció del partit.
Ciutadans imposa una junta gestora a Reus

Nou capítol en la guerra oberta al sí de Ciutadans a Reus. L'executiva local estudia emprende accions contra el partit, després que aquest mateix dimarts s'hagi nomenat una junta gestora perquè lideri l'agrupació a la capital del Baix Camp. Critiquen que no se'ls ha tingut en compte i contemplen acudir a la Comissió de Garanties.

Lla Secretaria d'Organització de la formació taronja ha pres la decisió d'imposar una junta gestora per tal de reactivar l'activitat de l'agrupació. Una decisió que ha sorprès a l'executiva local perquè consideren que no han comès actuació que hagi pogut motivar la decisió. Des de l'agrupació local creuen que la imposició només s'explica després que Sánchez convoqués aquest dilluns una roda de premsa on va denunciar els fets ocorreguts en els darrers dies.

La Junta Gestora estarà formada per Fernando Pecino, Carme Margalef i Pascual Roche.