Back to top

El Club Esportiu Costa Daurada continua buscant patrocinadors

Tot i que els dos equips que formen el club se situen líders de la classificació, encara no han trobat una entitat que els pugui donar una espenta econòmica.
Imatge d'un partit del CE Costa Daurada

El Club Esportiu Costa Daurada fa dos anys que va tornar a renéixer. Poder competir en lliga federada va ser un gran al·licient pels seus integrants que avui en dia ja són més d'una vintena. La gran assistència de jugadors als entrenaments va permetre que enguany l'entitat pogués gaudir de fins a dos equips.

Però tot i ser líders ambdós conjunts i enfrontar-se a rivals com el Barça no els ha garantit que un patrocinador es fixés amb ells. Ho explica el seu president, Manel Seva:

"Som l'únic equip amb aquestes característiques a la província de Tarragona i portem el nom de la Costa Daurada, jo no sé com no ens poden fer cas. Hem de continuar, si no, què fem amb aquesta gent que a alguns potser els hi hem salvat la vida. No val la pena, això?"

Necessiten una espenta econòmica per complir el somni de poder militar algun dia a la lliga espanyola, on ja van poder competir-hi en anys anteriors. D'altra banda la figura d'un psicòleg és fonamental per fer seguiment de l'estat anímic dels membres de la plantilla.

"La nostra ment no està sempre tan oberta com la resta. Aparentment tots estem bé, però el fet de quedar-se amb cadira de rodes mai se supera. I és per aquest motiu que hem d'estar controlats".

Amb el títol de campions de la Lliga Catalana en ment, l'objectiu cada cop és més a prop. Tot i ser un dels millors equips de bàsquet en cadira de rodes del país no tanquen la porta a nous adeptes que vulguin unir-se a aquesta gran família.