Back to top

El Club Esportiu Costa Daurada necessita patrocinadors

L'equip de bàsquet del Club Esportiu Costa Daurada, tot i ser un dels millors equips de l'estat, no pot accedir a les competicions espanyoles per falta de recursos i és per aquest motiu que cerquen patrocinadors. El proper 8 de setembre disputen la final de la Supercopa de Catalunya de Bàsquet.
CE Costa Daurada reclama patrocinadors

El Club Esportiu Costa Daurada està fent una temporada brillant. Segons a la Lliga Catalana Bàsquet Cadira de Rodes i guanyadors de la Copa Catalana de Bàsquet. A més a més, el dia 8 de setembre competiran contra el CE Global Basket - UAB per fer-se amb el trofeu de la Supercopa de Catalunya de Bàsquet amb Cadira de Rodes. Malgrat aquests bons resultats, no poden optar als títols estatals ja que no disposen de recursos suficients per fer front a les despeses que sorgeixen durant la temporada.

El Club Esportiu Costa Daurada es va formar fa més de quaranta anys per promoure l'esport adaptat al territori. L'equip de bàsquet és totalment inclusiu, per això està format per esportistes que utilitzen la cadira de rodes a causa d'una discapacitat i persones que en canvi, només la fan servir per a practicar l'esport. A més a més, la formació admet també tant homes com dones.  

D'altra banda, els responsables de l'equip també posen de relleu la necessitat de comptar amb fisioterapeutes i psicòlegs que els ajudin a afrontar el dia a dia dels jugadors.