El Club de Futbol Reus Deportiu es retroba amb la victòria

SILVIA ANDREO

Victòria del club de futbol Reus Deportiu per 2 gols a 0 davant l’Hospitalet. Els roig-i-negres s’han retrobat amb el triomf després de 2 derrotes en tres partits. Dues dianes d’Edgar Hernández i de Vítor han donat els 3 punts als roig-i-negres que segueixen posant pressió al líder, el Villarreal B, que continua sense punxar.

Amb 6 baixes arribava el Reus a aquest partit, el primer de López Garai, però ha sapigut sobreposar-se al primer obstacle. Necessita una victòria després d’un inici d’any una mica fluix i ha complert i a més, no ha encaixat cap gol. 2 a 0 ha guanyat un Hospitalet que ha generat poquíssim perill. La primera acció ofensiva roig-i-negre l’ha protagonitzat precisament un ex de l’Hospitalet, David Haro. Poc després el Reus ha reclamat penal per unes mans d’Óscar Sierra  a l’interior de l’àrea.

L’àrbitre no ha volgut saber res. Els de Natxo González, que ha vist la primera part des de la llotja, ho han seguit intentant, mentre Edgar Badia descansava perquè el rival no li ha creat cap ensurt. Per la segona meitat l’entrenador del Reus ha escollit una ubicació millor, més a prop dels seus homes, així les ordres arriben més. I el que ha arribat ha estat la millor ocasió del seu equip quan Edgar Hernández ha tirat una falta directa que s’ha estavellat a la base del pal de la porteria de l’Hospitalet.

Dinis també ho ha provat amb un potent xut però el meta rival ha estat àgil. El Reus ha tirat de maduresa per no desesperar i el gol ha arribat al 57. Una bona jugada col•lectiva, Haro serveix la pilota a Edgar i el de Gavá s’ha l’ha col•locat amb una cama per xutar amb l’altra. 1 a 0 al marcador i els roig-i-negres que no volien sorpreses han rematat la feina amb la segona diana 5 minuts després. Golàs de Vítor de falta que ahir va estar de 10. Tot i que quedava molt per endavant, el Reus ha aconseguit guardar el tresor de la victòria. L’Hospitalet ha tingut un parell d’ocasions i Fernando ha pogut fern el tercer amb un gran xut a les acaballes però Aulestia s’ha lluït. Triomf del conjunt de Natxo González que segueix a un punt del líder, diumenge l’espera l’Olot.