Back to top

El Club Roig i Negre, amb el comerç local

L'entitat reparteix carnets gratuïts als comerços de Reus per participar en l''Euromillón'.
El CF Roig i Negre, repartint un carnet a un comerç local

En temps on el comerç local s'ha vist greument afectat per la crisi sanitària, el Club de Futbol Roig i Negre ha volgut donar suport als establiments de Reus.

L'entitat esportiva, que va nàixer amb la voluntat de transformar-se en un club social, ha decidit repartir carnets de soci de l'entitat, que s'associen a una participació a l'Euromillón, amb l'objectiu de donar-se a conèixer i alhora ajudar les entitats ganxetes a remuntar, ja que si el premi toca, es repartirà entre tots els comerços.

La previsió és distribuir-n'hi un total de 1000, una tasca que ja estan duent a terme presencialment.

La situació del CF Roig i Negre

El club es troba ara en un moment de transició. Encara no tenen camp per disputar els partits i busquen jugadors per a poder militar a quarta catalana la temporada vinent.

Amb la filosofia Un soci, un vot, l'objectiu és que els mateixos abonats decideixin el futur d'aquest club, que vol convertir-se amb una penya de suport si l'any vinent torna a competir el Club de Futbol Reus Deportiu.

De moment, ja han realitzat un total de 28 partits amistosos a l'espera que l'Ajuntament els faciliti un terreny de joc on realitzar proves per iniciar la confecció de la plantilla de cara a l'any vinent.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades