Back to top

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus fitxa dues noves jugadores

L'objectiu de la seva arribada és el d'intentar salvar la categoria.
Yue Zue jugant a tennis taula

FOTOGRAFIA: cedida

La junta directiva de l'entitat ha decidit incorporar-les, després de mesos d'incertesa, per tal de millorar els resultats assolits en la primera volta de la competició. En el debut a la Superliga Femenina, la màxima competició nacional, l'equip de Reus Ganxets Miró només ha aconseguit sumar una victòria i encadenar vuit derrotes consecutives.

Les baixes de jugadores internacionals com Anastasia Kolish i Kristina Kazantseva o la lesió de Regina Kim han acabat de decantar la balança.

Veterania vs. joventut

Zue és una jugadora que amb només divuit anys ja ha guanyat l'Open d'Espanya. En categoria Sub-19 és setena de la Xina, i a més milita partits amb la selecció del seu país tot i la seva joventut.

D'altra banda, Bliznet té vint-i-quatre anys i l'any 2015 va arribar a situar-se entre les dos-centes millors jugadores del món en la disciplina. Ja fa cinc anys que participa en el campionat nacional en categoria absoluta, i s'ha proclamat guanyadora en totes les edicions.

Olga Bliznet jugant a tennis taula
Olga Bliznet jugant a tennis taula

L'ascens és possible

La salvació de l'equip absolut femení no és l'únic objectiu del Club Tennis Taula Ganxets de Reus aquest 2020, també ho és l'ascens del conjunt sènior masculí, novell a la categoria. De moment, els joves sumen un balanç de set partits guanyats i cinc perduts.