Back to top

El club Unió Astorga vol encarar nous reptes

El Club Unió l'Astorga ha agafat un nou relleu de junta i de president. L'entitat esportiva s'ha marcat com objectius portar el club al nivell de fa uns anys, on se'l considerava un dels més importants de la ciutat. Alguns dels projectes que volen encarar és el d'organitzar més tornejos, com el que han dut a terme durant aquest cap de setmana de pont.
El club Unió Astorga vol encarar nous reptes

Amb l'objectiu de recuperar els valors del club, l'Unió l'Astorga ha dut a terme canvis dins l'entitat. D'aquesta manera es vol tornar a posar el club al llistó d'ara fa uns anys, on fins a 18 equips lluïen la camiseta blau negre. Una de les activitats que el club vol reprendre és la d'organitzar tornejos donat que feia 3 anys que no se'n feia cap a l'Astorga. En aquest primer campionat hi han participat equips vinguts d'arreu del Camp de Tarragona des de categories de pre benjamí fins a Infantils. Una activitat molt positiva per involucrar els nens amb el club. 

Actualment l'Astorga té més de 130 jugadors en 9 equips. l'Amateur competeix a 4a catalana i es troba en una bona classificació mentre que cadets i alevins participen a 1a catalana. Entre els projectes que la nova junta s'ha marcat hi ha la creació d'un equip femení i també un de debutants, els més petitons de tot, així com un projecte social per involucrar a nois i noies amb sindrome de Down amb el futbol. 

Per altra banda el club veu molt positivament acollir altres equips de la ciutat a les seves instal·lacions. És l'exemple d'algunes alineacions del Reus Deportiu o també del Mas Iglesias, que a partir del proper gener s'entrenaran al camp de l'Astorga. 

Notícies relacionades