Back to top

El Col·legi Francès es posa davant dels fogons

ARIADNA ESCODA 

Equilibrar les dietes dels més petits per formar adults saludables. Aquest és l'objectiu que s'amaga rere la setmana del gust que avui acaba al Col·legi Francès de Reus. Després de tractar la temàtica a classe, els alumnes han tingut l'oportunitat de lluir davantal i posar-se davant dels fogons per preparar un sopar ple de delicatessen. 

Cupcakes de ceba caramelitzada, formatge de cabra i rúcula. Gaspatxo de remolatxa. Gruyette de salmó en una torrada amb formatge cremós. Són tres de les delicatessen que els alumnes del Col·legi Francès de Reus han ofert als pares i treballadors del centre, amb motiu de la Setmana del Gust.

Es tracta d'una proposta on la cuina i els valors que s'extreuen de la gastronomia són molt presents. Per una banda, des de l'aula, però en el cas de l'activitat d'ahir a la tarda, també davant dels fogons. Durant cinc dies, docents i estudiants han treballat conjuntament conceptes que s'amaguen rere la cuina, pensant especialment en el futur. 

En total, els alumnes han preparat prop de 900 propostes culinàries per 150 convidats que han degustat els plats.