Back to top

Comença la preinscripció presencial

Les escoles comencen avui a atendre aquelles famílies que han de fer les preinscripcions dels infants de forma presencial. Malgrat que el període per fer aquest tràmit va començar fa una setmana de forma telemàtica, aquest dimarts s’ha obert la possibilitat a fer-ho en persona.
escola

Pocs minuts després de quarts de deu del matí, l’escola Joan Rebull de Reus comença  rebre visites. No és la imatge habitual que podríem trobar un dia de meitats del mes de maig, però el coronavirus ha fet que aquestes siguin les circumstàncies que envolten la preinscripció escolar. Mampares de plàstic, mascaretes, guants i gels hidroalcohòlics són alguns dels objectes que han guanyat terreny a les llibretes, motxilles i estoigs. 

La pandèmia mundial ha obligat a que el procés de preinscripció escolar s’hagi adaptat a les noves tecnologies i es pugui fer de forma telemàtica des del dia 13. Ara s’ha obert el procés per aquelles famílies que no puguin fer la preinscripció telemàtica i la vulguin fer presencial. Aquest procés s’acaba aquesta setmana, divendres 22 de maig i només ho podran fer amb cita prèvia, que hauran de demanar per telèfon o internet al centre en primera opció. Des del col·legi Joan Rebull de Reus reconeixen que majoritàriament les famílies han optat per la preinscripció telemàtica, però que han adaptat l’espai per poder fer el tràmit també de forma presencial.

Entre les famílies, les sensacions són de tranquil·litat a l’hora de fer el tràmit en persona, tenint en compte els problemes amb els quals s’han trobat en la preinscripció en línia.

El Llistat de sol·licituds amb la puntuació provisional es publicarà, si tot va segons el calendari establert, la setmana vinent, concretament el 29 de maig. Les matriculacions, el següent pas a tenir en compte en aquest tràmit, es faran al mes de juny. Per resoldre qualsevol dubte envers aquesta qüestió es recomana trucar al 012.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades