Back to top

Comença una nova vida pel golf a Reus

L'empresa Golf Reus SL s'ha presentat a la ciutadania reusenca com la nova propietària de l'antic Club de Golf Aigüesverds, ara, Gaudí Reus Golf Club.
Presentació del Gaudí Reus Golf Club

Convertir-se en un dels millors camps de golf d'Espanya. Aquest és l'objectiu a llarg termini dels nous propietaris del Gaudí Reus Golf Club.

L'empresa Golf Reus SL, formada per inversors de la zona, ha adquirit l'antic Golf Aigüesverds, una superfície de 70 hectàrees, amb un passat delicat per la situació financera que va portar a l'anterior propietària a concurs de creditors.

Amb la nova compra, l'entitat ha patit importants remodelacions, les quals suposaran, en un futur, una inversió total de 3 milions d'euros. S'ha adequat la casa de club, els vestuaris, i s'ha dut a terme una ressembra dels camps entre d'altres.

Durant dues setmanes la ciutadania podrà batejar-se en el golf de franc
Durant dues setmanes la ciutadania podrà batejar-se en el golf de franc

El proper dijous dia 8 de juliol es farà la inauguració oficial de les noves instal·lacions. L'acte estrella serà aquest dissabte dia 11 amb el I Open Gaudí Golf Club - Ciutat de Reus el qual ja compta amb 250 inscrits.

A més, el club ha organitzat dues setmanes de portes obertes gratuïtes per a tothom que vulgui fer un bateig de golf.

Noves modalitats de golf

Gaudí Reus Golf Club vol ser referència a tot l'estat i a més vol convertir-se en un centre pioner, establint noves disciplines com el 'Footgolf' o tècniques innovadores com el 'Toptracer', que permet un seguiment de la bola telemàtic.

Tot i així, apropar-se a la ciutadania de Reus és també un dels objectius a complir.

Paraules clau:

Notícies relacionades