Back to top

Comencen les obres de remodelació del carrer de Balmes

El carrer de Balmes de Reus iniciarà les seves obres de remodelació el proper mes d'octubre. El tram comprès entre el carrer Josep Maria Prous i Vila i l'avinguda de Jaume I comptarà amb peces de formigó i paviment asfàltic. El projecte es troba dins del pla d'inversions per posar al dia la via pública de la ciutat. Les obres duraran 4 mesos aproximadament i tenen un cost de 90.000 euros.
Estat actual del carrer de Balmes de Reus

Les obres de remodelació del carrer de Balmes s'iniciaran la setmana de l'1 d'octubre. I és que l'estat actual d'aquesta via és crític pels vianants. A través del pla d'inversions per posar al dia la via pública de la ciutat, l'Ajuntament de Reus vol millorar les condicions del tram comprès entre el carrer Josep Maria Prous i Vila i l'avinguda de Jaume I. El tamany de les voreres s'ampliaran i el paviment serà asfàltic amb peces de formigó. La nova via mantindrà un únic carril de circulació en el mateix sentit actual tot i que perdrà algunes places d'aparcament.

"A l'enxamplar voreres, es perden algunes places d'aparcament però intentarem recol·locar-les en bateria en algun àmbit del voltant. Així no perdrem tantes places d'aparcament", explica l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

L'acció de remodelar el carrer per adaptar-se a la normativa de la ciutat ve donada pel pla d'inversions de l'Ajuntament tot i que les queixes d'alguns veïns han propiciat l'acceleració d'aquestes obres.

El projecte té com a objectiu millorar l'accessibilitat dels vianants i també preveu actuar en el sistema de sanejament d'aigües. Unes obres que comporten un pressupost de 90.000 euros. L'actuació té previst durar 4 mesos, de manera que les obres haurien d'estar finalitzades a principis del 2019.