Back to top

Concentració de periodistes del Camp contra el masclisme i la precarietat laboral

Una quarantena de dones professionals de l'àmbit de la informació i la comunicació s'han concentrat aquest diumenge al migdia a Tarragona per reivindicar uns mitjans de comunicació més plurals i feministes.
concentració de periodistes a Tarragona 8M

Periodistes, fotògrafes i treballadores del sector de la comunicació s'han adherit als actes reivindicatius del Dia Internacional de la Dona amb una concentració al Balcó del Mediterrani de Tarragona.

A la mobilització hi han participat una quarantena de dones professionals, de diferents edats i poblacions del Camp de Tarragona, que han llegit el manifest unitari del moviment "Les Periodistes Parem", un col·lectiu que s'ha anat ampliant i que aplega més de mil dones dels mitjans de comunicació d'arreu de l'estat que treballen per defensar una informació digna i feminista.

El manifest denuncia la precarietat laboral, l'assetjament sexual a la feina, la violència masclista i la manca de veus feministes als espais que es genera opinió. Un clam de lluita pels drets i les llibertats de les dones, i per exigir igualtat en el món periodístic.     

Notícies relacionades