Back to top

Coneixem la gimnàstica estètica de grup al concurs de Miss Catalunya

El Mas Gallau de Cambrils ha acollit el Concurs anual Miss Turisme Catalunya. Una dotzena de participants han passat aquest cap de setmana a la Costa Daurada per participar en aquest certamen amb els vestits de la marca reusenca Rosa Lucas. El concurs ha comptat també amb l'actuació de l'equip de gimnàstica estètica de Constantí.
Coneixem la gimnàstica estètica de grup al concurs de Miss Catalunya

La gimnàstica estètica de grup és una disciplina que fusiona la rítmica, la dansa contemporània i l'acrobàcia, tot respectant el ritme de creixement i desenvolupament de les esportistes. Aquestes són les integrants de l'equip del Club Gimnàstica Estètica de Constantí, assajant i escalfant per a la seva actuació al Concurs Miss Turisme Catalunya celebrat al Mas Gallau de Cambrils.

L'equip està patrocinat per Rosa Lucas, marca reusenca de moda que també han lluït les dotze participants al certamen de Miss Catalunya a Cambrils. Les candidates han desfilat amb els vestits cedits per l'empresa de la capital del Baix Camp.

El certamen ha servit per escollir la ambaixadora turística de Catalunya d'entre 12 participants vingudes de diversos punts del territori català.