Back to top

Confusió per la llicència d'obres de l'Hotel del Pòsit

La formació municipal de Ciutadans ha posat la lupa en el cartell que hi ha a la plaça del Pòsit, on es pot llegir que la llicència es va atorgar al 2015, un any abans que el que assegurava el regidor Joan Maria Artigau en seu plenària.
pòsit

La formació de Ciutadans de Cambrils ha posat el crit al cel envers les dades proporcionades en referència a les obres de l'hotel del Pòsit. Segons el regidor d'Urbanisme, Joan Maria Artigau, la vigència es va atorgar per primera vegada el 26 de gener de 2016, amb una validesa de dos anys. A partir d'aquí, es va dur a terme un un informe que prorrogava per l’inici de la meitat de termini i 6 mesos més per no poder fer obres a l’estiu. D'aquesta manera es va fixar l’inici fins 26 de gener de 2018.

Donat que la primera pedra encara no s'ha col·locat, la llicència es va prorrogar fins al 2020, existint la possibilitat de demanar una nova pròrroga que per ara, no s'ha posat sobre la taula. Ara, Ciutadans ha posat la lupa en el cartell que hi ha a la plaça del Pòsit, on es pot llegir que la llicència es va atorgar al 2015, un any abans que el que assegurava el regidor.

Segons ha pogut saber Canal Reus, el malentès es deu a la confusió envers el procés en què la Comissió Territorial d'Urbanisme de Tarragona va aturar el transcurs de permisos requerint més documentació sobre el projecte. D'aquesta manera, les informacions fetes públiques a l'últim ple serien correctes i a fi de comptes, la llicència d'obres seguiria vigent.

Notícies relacionades