Back to top

Cop contra el narcotràfic a Reus i Riudoms

La Policia Nacional ha detingut 12 integrants d'una organització criminal que operava al Camp de Tarragona. Sis d'ells ja han ingressat a la presó. En l'operació s'hi ha comissat 50 quilos d'haixix, sis quilos de cabdells de marihuana i una pistola Taser, entre d'altres.
El material comissat per la Policia Nacional

La Policia Nacional ha desmantellat a Tarragona un clan familiar de narcotraficants. L'organització residia a Reus i Riudoms i en total s'han detingut a 12 persones. Quatre d'ells, germans, eren els màxims responsables del grup. 

Els quatre germans tenien implementada una forma d'organització molt sofisticada. De fet, van fugir de realitzar activitats il·lícites als seus domicilis per evitar els escorcolls de la policia. Tampoc la resta d'integrants del grup criminal sabien quins eren els domicilis i es derivaven les vendes als petits consumidors a través d'altres immobles. Als registres efectuats, la policia hi ha comissat cocaïna i haixix, cabdells de marihuana, 10.000 euros en efectiu, una pistola simulada, una pistola Taser, esprai pebre i diversos dispositius electrònics, a més de balances de precisió.

Amb les mesures de seguretat efectuades pels criminals, la Policia Nacional ha mobilitzat una Unitat d'Intervenció Policial per efectuar les detencions. Els 12 detinguts han passat a disposició judicial a Reus com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i d'un de pertinença a organització criminal. Sis d'ells han ingressat a la presó.