Back to top

Cornudella posarà en marxa un Institut Escola pioner

Uniran l'escola d'educació primària amb l'institut amb l'objectiu de crear un únic projecte educatiu i una línia metodològica que inclogui tots els àmbits d'aprenentatge. Un projecte que es vol convertir en referència a tot el país.
Cornudella posarà en marxa un Institut Escola pioner.

El futur Institut-Escola de Cornudella de Montsant que s'engegarà el curs vinent busca englobar les tres etapes educatives, dels 3 als 16 anys. Tot plegat, amb la voluntat d'oferir una millor atenció educativa als alumnes i un projecte educatiu comú. Amb la fusió de l'escola Doctor Piñol i Aguadé i l'institut, es fa un primer pas per unificar el mètode educatiu, a la vegada que es recupera un model que va començar a implementar la Generalitat l'any 2000.

De fet, l'escola va obrir les portes l'any 1979, mentre que la secundària obligatòria a Cornudella es va iniciar el curs 1996-97. Des de l'Ajuntament esperen que l'Institut Escola serveixi també per millorar la qualitat i atraure noves famílies al municipi.

La fusió també suposarà una millora de les instal·lacions actuals, sobretot la zona exterior, així com el material informàtic. La partida econòmica del Departament d'Ensenyament, encara no ha quedat definida.