Back to top

El Corredor del Mediterrani al seu pas per TGN ja té data

El Ministre de Foment, José Luís Ábalos, ha anunciat aquest dimarts que la variant del croredor ferroviari a Vandellós es posarà en marxa abans de final d'any. El ministre espanyol assegura que cal trencar amb l'històric esquema radial d'infraestructures.
Corredor

Defensant la inversió del govern espanyol a Catalunya. Així ha anunciat el Ministre de Foment en funcions, José Luís Ábalos, la data en que es posarà en marxa la variant de Vandellós del corredor del Mediterrani

Ábals ha recorregut el tram en proves entre les estacions del Camp de Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant. A bord d'un tren de proves de la sèrie 121, ha passat per l'intercanviador de la Boella, al ben mig de la carretera que uneix Reus amb Tarragona, a tocar de l'Aeroport. Una infraestructura que permet canviar d'ample europeu a l'ample ibèric. 

El corredor del Mediterrani, iniciat fa prop de 20 anys, ha suposat ja una inversió de més de 700 milions d'euros. La variant permetrà eliminar el darrer tram de via única que existia entre Barcelona i València i reduir el temps de viatge entre ambdues ciutats en 30 minuts.