Back to top

Creix l'interès per l'elaboració del vermut

D'uns anys cap aquí el vermut s'ha posat de moda, però és molt gran el desconeixement que hi ha sobre el procés d'elaboració i els seus ingredients. Davant l'interès creixent d'aquests aspectes, Vermuts Miró ha organitzat la primera masterclass, oberta a la població, on els participants han pogut crear el seu propi vermut.
taller de vermut a vermuts miró

Popularitzar l'art de fer el vermut de Reus. Aquest és el principal objectiu del taller d'elaboració de vermut que s'ha fet a les instal·lacions de Vermuts Miró. La iniciativa, pionera a Catalunya, s'ha obert a tothom.

La classe magistral ha estat impartida per la sommelier i Brand Embassador de Miró, Ester Bachs.

De fet, la part de crear el propi vermut és la que més ha atret als participants. Davant l'interès que ha despertat el taller, des de l'organització ja han avançat que l'experiència es repetirà a finals d'any.

Paraules clau:

Notícies relacionades