Back to top

C's portarà al contenciós la retirada de la pancarta de l'Ajuntament de Reus

Després que la setmana passada dos simpatitzants de Ciutadans retiressin la pancarta i l'alcalde de Reus presentés una denúncia contra el partit, ara la formació taronja assegura que portarà aquesta situació al jutjat contenciós administratiu de Tarragona
C's portarà al contenciós el tema de la pancarta de l'Ajuntament de Reus

El passat divendres dos simpatitzants de Ciutadans van retirar la pancarta per la llibertat dels presos polítics que penja del balcó de l'Ajuntament de Reus. Una acció que va desencadenar en una picabaralla entre detractors i afins a què la pancarta es trobi al balcó del consistori.

De fet, el conflicte va acabar involucrant l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez. Per aquest motiu, i arran dels moments de tensió que es van viure, l'alcalde Carles Pellicer va anunciar que denunciaria la formació taronja per la situació viscuda. Ara, Ciutadans contraataca i assegura que denunciaran el fet que la pancarta torni a penjar del balcó de la casa de la vila.

"Ahir el nostre portaveu al Parlament, Carlos Carrizosa, va apuntar que Ciutadans s'estava plantejant denunciar l'alcalde de Reus per prevaricació", ha explicat aquest matí el portaveu del grup municipal de Ciutadans a Reus, Juan Carlos Sánchez.

No obstant això, Sánchez assegura que "més enllà de les accions que puguin adoptar Ciutadans a nivell autonòmic, Ciutadans Reus portarà als jutjats la nova col·locació de la pancarta el mateix divendres passat, poc després d'haver estat retirada", ja que consideren que "aquest acte va en contra de la sentència del TSJC".

Sobre els fets viscuts, Ciutadans assegura que no hi va haver cap tipus de violència, tal com assegurava l'alcalde Carles Pellicer, i els insta a revisar les imatges enregistrades per comprovar-ho.

"El divendres passat, quan es va retirar la pancarta de la façana de l'Ajuntament, no hi va haver cap tipus de violència", assegura el portaveu de Ciutadans a Reus, el qual afegeix que les dues persones que van despenjar la pancarta ho van fer "a plena llum del dia i sense amagar-se" i que "de cap manera ho van fer de manera violenta".

Una acció que Ciutadans defensa que s'engloba dins el marc d'una campanya reivindicativa a Catalunya, la qual consisteix en la retirada de simbologia partidista d'espais i edificis públics sota el lema 'Són de tots'.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades