Back to top

El CTT Ganxets guanya la Divisió d'Honor Femenina

És la primera vegada que l'entitat assoleix el lideratge en una categoria tan alta. Ara, el sostre és l'ascens. El club treballa per acollir el play-off a les instal•lacions reusenques.
Partit entre l'equip de Vermuts Miró i el Fundación Cajasol Hispalis

Tres hores de nervis, emoció i tenis taula de primer nivell han donat els seus fruits. L'equip Vermuts Miró del Club Tenis Taula Ganxets de Reus s'ha proclamat campió de la Divisió d'Honor Femenina, una categoria menys de la màxima estatal. Ho fan fet després de vèncer al Fundación Cajasol Hispalis, un rival de primer nivell que ha posat tota la carn a la graella en aquest partit. Finalment el resultat ha estat de 4 a 2 a favor de les locals en un matx que ha fet emocionar a tot el públic assistent.

La primera posició a la lliga no és però l'objectiu d'aquesta temporada. Als Ganxets encara els hi queda assolir el repte més important de l'any esportiu: l'ascens a la Superliga, la categoria més alta en la que es pot competir a Espanya en aquesta disciplina. Guanyar a les sevillanes encara el play-off a  les de la capital del Baix Camp. Una fase d'ascens que l'entitat vol acollir a Reus.

Aquesta mateixa setmana coneixerem la seu definitiva. Si finalment és Reus, la ciutat acollirà durant el cap de setmana del 27 i 28 d'abril als sis millors equips de la categoria. El Burgos serà el rival directe dels Ganxets en un partit que tindrà lloc el dissabte dia 27 d'abril al matí.