Back to top

Dani Navarro, a punt per lluitar per l'or

El jove taekwondista Dani Navarro ha arribat aquesta setmana del Campionat Mundial de Taekwondo. El reusenc en fa un balanç positiu i assegura que té moltes ganes d'aconseguir l'or al Campionat Europeu que se celebrarà a l'octubre.
Dani Navarro

El reusenc Dani Navarro ha tornat a la seva ciutat amb bones sensacions després d'haver participat al Campionat Mundial de Taekwondo celebrat a Uzbekistan. En aquesta cita l'esportista havia de superar quatre combats per aconseguir medalla, dels quals en va guanyar dos contra Moldàvia i Finlàndia, però va caure en el tercer davant d'Eslovènia. A mesura que avançava la competició l'esportista es notava la fatiga, i com augmentava el nivell dels rivals.

Navarro se'n va a Múrcia la setmana vinent per començar a entrenar amb la Selecció Espanyola. Durant un mes i mig es prepararà per al Campionat Europeu, el qual se celebra aquest octubre al complex turístic de Marina d'Or.

El jove ha participat dues vegades en campionats preeuropeus, en els quals va aconseguir medalla de plata, però mai en un oficial. Aquest any debutarà en la categoria de cadet menys 41 kg. En aquesta competició el seu gran repte és aconseguir la primera posició.

Dani Navarro té moltes ganes d'entrenar a màxim nivell, i és conscient que pot aconseguir ser campió d'Europa. Per a ell, els entrenaments amb la selecció no són gaire diferents dels que realitza al gimnàs amb el seu entrenador, i considera que la clau és entrenar mentalment i físicament, a més de cuidar l'alimentació.

Paraules clau: