Debut il·lusionant

El Reus ha necessitat vint minuts per marcar quatre gols i sentenciar el duel contra l'Escala abans del descans. L'estrena de l'equip a la categoria ha estat de somni.

Ni el més optimista es podia imaginar aquesta estrena del Reus a Tercera. El debut de l'equip de Marc Carrasco a la cinquena categoria del futbol estatal ha estat per treure's el barret: solidesa defensiva, domini en atac i encert de cara a la porteria. Res a retreure i molt a elogiar a un equip que ho ha donat tot i que ha buscat els tres punts des del primer minut amb un xut llunyà de Dani Argilaga, i posteriorment amb una ocasió de Ramon Folch que ha sortit per damunt del travesser.

No ha estat fins al minut 26 que el Reus s'ha estrenat amb un gol de Víctor Oribe, qui s'ha convertit en el primer golejador roig-i-negre a Tercera (1-0). A partir d'aquesta diana, els roigs-i-negres no han aixecat el peu de l'accelerador i han sentenciat el duel. Aitor Serrano ha fet el segon a la mitja hora de joc (2-0), i ell mateix ha sorprès el porter visitant amb una centrada-xut que ha entrat per l'escaire (3-0). En la darrera acció de la primera part, Xavi Molina ha liquidat el duel rematant una jugada assajada des del córner (4-0).

Sense novetats a la segona part

Els segons 45 minuts del partit no han tingut massa història, i el Reus ha controlat i pausat l'enfrontament. Amb el xiulet final, l'equip ha celebrat la victòria conjuntament amb els més de 1.100 aficionats que s'han citat a l'Estadi per veure l'espectacular debut ganxet a Tercera. Una victòria àmplia que situa els reusencs, de manera provisional i anecdòtica, com a líders del grup V de Tercera i en plaça d'ascens directe a la Segona Federació. El pròxim duel dels de Marc Carrasco serà dissabte vinent contra el Vilafranca, a partir de les 18:00 h.