Back to top

Del 'sí vull' a la cerimònia, un procés fet a mida

La 27a edició de la fira TotNuvis ha estat marcada pels nous formats de casament, on els nuvis no volen seguir protocols sinó celebrar una festa més íntima i personalitzada.
Fira TotNuvis vestits de núvia

Un centenar d'expositors s'han agrupat aquest cap de setmana a la fira TotNuvis de Reus. Vestits i complements, fotografia i vídeo i empreses de restauració han ofert a les parelles serveis personalitzats per fer del dia del casament una jornada especial i única.  

Les empreses de la 27a edició de la tot nuvis coincideixen en la nova tendència de casaments. Els nuvis busquen un dia fet a mida, on poder desenvolupar-se, trencar el format de les cerimònies tradicionals i, de pas, sorprendre els assistents. I per tot això, calen vestits més còmodes i innovadors.

Reinventar la tradició

La dissenyadora reusenca Blanca Miret explica com els nous vestits trenquen la tradicional figura estàtica de la núvia. Sobre les aliances, Sandra Yubero, joiera de Syl Jewel, explica una tendència a personalitzar les aliances, que ara tenen més tirada a fer-se en or blanc. 

Les aliances es demanen personalitzades.

Una nova figura apareix als casaments perquè el dia de l'enllaç surti rodat, és la del wedding planner o planificador de bodes, que ofereix tranquil·litat i una gestió total de la cerimònia. 

Al llarg del cap de setmana, també s'han celebrat desfilades de les diferents marques de moda i s'han pogut exposat també vestits de comunió.

Notícies relacionades