El derbi de la Tercera Catalana es decideix en l'últim sospir

Finalment la victòria ha marxat cap a la Pastoreta en els darrers segons.

Els jugadors de La Pastoreta celebrant el primer gol de l'encontre

El Pare Manyanet i la Pastoreta s'han enfrontat amb objectius totalment diferents.Tot i la diferència a la classificació, els verd-i-grocs han donat guerra fins al final.

S'ha avançat la Pastoreta amb gol de Raül abans d'arribar al descans. Ja a la segona meitat, el partit s'ha igualat amb arribades a totes dues porteries. Així, al minut 78, Adrià ha posat les taules al marcador. Però a falta d'un minut pel final, Andrés Molina ha decantat la balança als blaus amb el definitiu 1 a 2.

Amb aquesta derrota el Pare Manyanet ocupa la vintena posició, tot el contrari que la Pastoreta que, amb 53 punts, són tercers al Grup 2 de la Tercera Catalana.

La setmana vinent els manyanetencs es desplaçaran al camp de La Selva del Camp, novè classificat. Mentre que els pastoretencs visitaran l'Icomar, onzè a la taula classificatòria.