Derrota contundent a Girona

La Fundació no ha tingut opcions reals de sumar cap punt en la seva visita a Girona, davant d'un equip que lluitarà per pujar de categoria (7-1).

Ensopegada dura de la Fundació Futbol Base Reus en la seva visita al camp d'un dels favorits per ascendir, el Girona. L'equip de Marc Mestres ha aguantat els primers vint minuts del duel, però a partir d'aquest moment, les locals han posat la directa i han sentenciat l'enfrontament amb quatre gols en deu minuts, obra de Rut Cervera, Maria Peña, Alba Planes i Miren Duque

Ja a la represa, les blanc-i-vermelles han fet tres gols més, obra de Peña, Alba Góngora i Cervera. El gol de l'honor reusenc l'ha marcat Nil Figueras (7-1). Derrota d'una Fundació que ja pensa en el duel de diumenge vinent a l'Annex contra el Levante las Planas B, líder invicte de la categoria.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix