Back to top

Derrota que omple de moral

El Reus Deportiu ha perdut a la tanda de penals contra el Futbol Club Barcelona en la final de la Supercopa d’hoquei disputada a El Vendrell aquest cap de setmana. L’equip surt reforçat moralment de la competició, ja que ha demostrat que podrà competir a gran nivell per tots els títols.

 

El Reus Deportiu d’hoquei per la final de la Supercopa d’Hoquei contra el FC Barcelona a la tanda de penalts. Marc Gual ha estat l’únic en poder perforar en la decisiva tanda, en el cinquè intent del seu equip.


Abans, els Reus Deportiu ha presentat la seva candidatura a totes les competicions davant d’un Barça renovat, que lluitarà per tot aquesta temporada. Al minut 4 Pablo Álvarez ha marcat el primer pels blaugrana, respost per Jepi Selva un minut més tard. A la segona meitat Marc Torra ha tornat a avançar al Barça, però Xavi Costa igualava de nou al minu 34.


Raúl Marín ha fet el 3 a 2 de falta directa a 9 minuts pel final, però de nou, Xavi Costa ha forçat la pròrroga.


Una última part en la que el protagonista ha estat el porter del Barça Aitor Egurrola, que ha fet de tot per evitar el gol d’or reusenc. La Supercopa omple de motivació i confiança als homes d’Alejandro Domínguez.


Després d’una pretemporada irregular, el Reus ha plantat cara al Barça i ha guanyat per 1 a 5 a tot un campió de lliga, el Liceu, en semifinals d’aquesta competició. Una competició perduda a la final, que pot servir per omplir de moral als jugadors per lluitar per la resta de títols.