Desastre a Alcoi

El Reus Deportiu es veu clarament superat per l'Alcoi, que ha deixat els roigs-i-negres sense opcions de victòria (5-1).

Partit desastrós del Reus Deportiu Virginias a Alcoi. En una primera part sense massa història, els locals s'han avançat a través de Ferran Formatjé (1-0). Una blava a Compagno ha enviat al jugador blaugrana a la falta directa, una bola aturada que Martí Zapater ha aturat en primera acció, però no ha pogut fer res en la segona oportunitat.

Abans de la mitja part Joan Salvat amb un fort xut des de la distància desviat per David Gelmà ha situat l'empat (1-1). Una diana que els àrbitres han dubtat si concedir-la o no, ja que els semblava que la bola l'havia desviat un jugador del Reus amb el patí. Amb el gol validat, Gonzalo Pérez ha aprofitat un refús mort a l'interior de l'àrea per fer el segon de l'Alcoi a sis segons del descans (2-1).

Sense opcions

A la segona part els locals han anat a totes. Sergi Aragonès ha interceptat una passada de perill de l'Alcoi amb el patí, i Formatjé ha tingut el tercer des de la directa. Zapater ho ha evitat, i pocs segons més tard, Ivan Morales ha marcat desviant un xut llunyà del mateix Formatjé (3-1).

Sense temps per reaccionar, els de Lorenzo Pastor han sentenciat el partit amb una diana de Biel Pujadas, que ha pescat una bola morta per fer el quart (4-1). Ivan Morales ha fet el cinquè aprofitant una passada de Domínguez, tot i que l'acta del duel dona el gol a Domínguez (5-1).

El Reus ha perdut una bona oportunitat d'aconseguir la segona posició en solitari de l'OK Lliga. Aquest dissabte, nova cita al Palau d'Esports, contra el Girona a partir de les 21 h.