Back to top

"Descobreix Cambrils", el programa per fomentar el sentiment cambrilenc

L'Ajuntament de Cambrils ha presentat la quarta edició de "Descobreix Cambrils". La iniciativa agrupa més d'una cinquantena d'activitats i tallers pels escolars del municipi. L'objectiu, fomentar la cohesió i la convivència així com també potenciar el coneixement de les tradicions i patrimoni de Cambrils.
Presentació "Descobreix Cambrils" a l'Ajuntament

L'equip de govern de Cambrils ha presentat aquest dimecres al matí el programa "Descobreix Cambrils". La iniciativa inclou més d'una cinquantena de tallers, activitats i visites als equipaments de la ciutat i estan dirigides als escolars del municipi a partir de P5  i fins als alumnes de l'escola d'Adults.

"El programa ens representa un sentiment d'identitat molt gran perquè els hi fem conèixer el patrimoni cultural, històric i totes les tradicions del municipi", ha explicat el regidor de Cultura i Festes, Josep Lluís Abella. Es tracta de la quarta edició del programa que va néixer l'any 2001 però, que va agafar embranzida el curs 2013-14.

De fet, segons dades del consistori, l'any passat hi van participar uns 12.000 alumnes. Una xifra que preveuen repetir enguany des del consistori. L'alcaldessa Camí Mendoza ha remarcat la "transversalitat del programa" i ha asseverat que "sí continuen fent-lo és perquè ha donat molt bons fruits". Mendoza ha afegit que l'objectiu final "és aconseguir una major integració i cohesió del que és Cambrils".

Enguany el programa Descobreix Cambrils comptarà amb noves activitats- presentades ja-, com és el cas de les Maletes Viatgeres o els actes de l'any Antoni Gimbernat.